ריזוטו עם אספרגוס גרגר
ריזוטו עם אספרגוס גרגר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם גרגר, שמן זית, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריזוטו עם אספרגוס, ריזוטו אספרגוס, ו ריזוטו אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
10bring 4 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. תכינו אמבט קרח בקרבת מקום. Blanch האספרגוס במשך 1 דקה, מקום באמבט קרח, ושומר את מי בישול אספרגוס. ברגע האספרגוס הוא מקורר, לנקז לחתוך לאורכים 1 אינץ'. תניח בצד.
במחבת כבדה עם תחתית הצדדים 3 אינץ', לשלב את גרגר, שמן זית ובצל ומבשלים על חום בינוני עד מרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את האורז, ערבוב כל הזמן, לבשל עד שהאורז הופך אטום, על 2 דקות.
מוסיפים את המים בישול אספרגוס עד שהוא מכסה את האורז. להפוך את החום עד גבוה, ערבוב כל הזמן, ומבשלים את האורז עד רמת הנוזל הולך מתחת לרמה של האורז. המשך הוספת אספרגוס חם בישול נוזלי, מצקת 1 בכל פעם, כדי לשמור על רמת הנוזל מעל האורז במשך 15 דקות.
מוסיפים את האספרגוס לאורז ומבשלים עד שהאורז רך אבל עדיין אל דנטה.
הסר מהחום, להוסיף חמאה, פרמזן ופטרוזיליה ומערבבים דרך.