ריזוטו עם אפונה שלג ושרימפס
המתכון ריזוטו עם אפונה שלג שרימפס מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אורז, שרימפס, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו שרימפס עם אפונה שלג, שרימפס עם אפונה שלג, ו שרימפס עם אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מיץ צדפות ומים לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני; מוסיפים שאלוט ומבשלים 1 דקה.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה. מערבבים בתערובת מיץ 1/2 כוס; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת מיץ שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של תערובת מיץ נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים שרימפס, אפונה שלג, אפונה ירוקה; לבשל 4 דקות או עד שרימפס נעשים, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה ומרכיבים שנותרו.
הערה: תחליף אפונה ירוקה קפואה עבור טרי,אם תרצה.