ריזוטו עם עגבניות, תירס ובזיליקום
ריזוטו עם עגבניות, תירס ובזיליקום נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 385 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, יין, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו עם תירס ובזיליקום, ריזוטו עגבניות ובזיליקום, ו ריזוטו תירס, אספרגוס ושעורה בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים והחלב בסיר בגודל בינוני או בסיר, מחממים את המים והחלב לרתיחה. שמור את המחבת על אש נמוכה.
ממיסים את החמאה בתבשיל גדול או במחבת על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השום והאורז, מערבבים כל הזמן במשך 1 דקה.
מוסיף את היין הלבן ומערבבים עד נספג לחלוטין.
להתחיל להוסיף את תערובת מי חלב מחוממת 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות. המתן עד שכל תוספת נספגת כמעט לחלוטין לפני הוספת הבא. כאשר האורז מבושל במשך 15 דקות ורוב הנוזל כבר משולב, מוסיפים את גרעיני התירס ועגבניות יחד עם סוף תערובת מי החלב. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד האורז רך אבל עדיין לעיס מעט.
הריזוטו צריך לקחת 18 עד 20 דקות של בישול כולם ביחד. מערבבים בגבינת פרמזן, רוב הבזיליקום, והמלח והפלפל. כפית את הריזוטו מיד על צלחות, העליון עם גדילי בזיליקום הנותרים, ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.