ריזוטו פטריות הודו
ריזוטו פטריות הודו נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 103 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 1547 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם יש לכם הודו טחון, אם יש לכםושה דגנים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ריזוטו פטריות הודו, ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).