ריזוטו שעורה עם פטריות בר עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שעורה פנינה, פטריות קרמיני, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה עם פטריות בר, ריזוטו פטריות בר ושעורה, ו ריזוטו שעורה עם חזיר ופטריות.
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים כרישה; מטגנים 10 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים פטריות צדפות, קרמיני ושיטאקי; מבשלים 15 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
2 עד 3 כפיות מלח ים
5
מוסיפים שעורה ושום; מבשלים 2 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוסיפים יין 1 כפית טימין; מבשלים 1 דקה או עד נוזל כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים 8 כוסות מים ופטריות פורצ ' יני. מנמיכים את האש, ומבשלים 1 שעה או עד שעורה הוא רך שמנת, תוך ערבוב לעתים קרובות. מערבבים גבינה, מלח ופלפל.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.