רצועות עוף אפויות פריכות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חזה עוף, מלח ופלפל, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו פריך אפוי רצועות עוף צ'ילי צ' ילי מתוק של הגנרל צו, פריך אפוי רצועות עוף ברוטב חרדל דבש, ו רצועות עוף פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תחרה את העוף בקערה, מוסיפים את אבקת הבצל, אבקת שום, כמון, מלח ופלפל. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 400° F.
מניחים מדף אפייה בטוח לתנור על תבנית אפייה.
מניחים את הקמח, ביצים ופירורי לחם בצלחות נפרדות. טובלים את חתיכות העוף בקמח, ואז את הביצה, ואז את פירורי הלחם, מתנערים עודף בין כל צעד.
מניחים את רצועות העוף המצופות על מדף האפייה מוכן.
אופים 15-20 דקות, או עד העוף מבושל דרך.
מגישים עם הבחירה שלך של רטבים טבילה ואופים רצועות תפוחי אדמה.