אם יש לכם מירין, חתיכת ג'ינג'ר, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו ראמן Shoyu, ראמן Shoyu, ו ראמן Shoyu (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום אחד קדימה
2
הכן כתף חזיר כתףבשר חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף חזיר
3
להפשיל ולקשור עם חוט מטבח במרווחים של 2". (זה עוזר לשמור על הבשר שלם בזמן הבישול ועושה לפרוסות עגולות, קומפקטיות.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
לבשל כתף חזיר ולעשות מלאי
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
שמן חום בסיר כבד גדול (לפחות 8 ליטרים) מעל בינוני-גבוהה. לבשל כתף חזיר, מפנה, עד חום בכל רחבי, 10-12 דקות.
הוסף כמה שיותר kombu dashi כפי שיתאים בסיר פעם הנוזל רותח (שמורת הנותרים dashi). מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ברפרוף את פני השטח מדי פעם והוספת dashi הנותרים כמו מפחית נוזלי, עד כתף חזיר הוא במכרז המניה צמצמה כ 2 ליטרים, 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
Kombu
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
כתף חזיר צונן ומניה
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
הסר כתף חזיר ממלאי ולתת מגניב. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת עד מוכן לשימוש. (חזיר מצמרר יעשה בשר קל יותר לחתוך.) מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול אחר או קערה גדולה או מיכל; מוצקים להשליך (כולל צלעות ועוף). כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
מים כדי לאפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
יומיים קדימה.
12
הפוך KOMBU DASHI ואת המורכבות של tarethe המניה מגיע משני אלמנטים: kombu dashi (מרק) ו טרה (תערובת סויה).* עבור dashi, לשלב קומבו ו 4 ליטרים מים קרים בקערה גדולה. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות ועד 12 שעות. עבור טרה, לשלב רוטב סויה, סאקה, ומירין בקערה קטנה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
Kombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
יום של
14
מבשלים EGGSBring סיר בינוני של מים לרתיחה. בזהירות להוסיף ביצים אחד בכל פעם ומרתיחים בעדינות במשך 7 דקות. חלמונים צריכים להיות צהובים מבריקים וכמעט ריבה; ביצה לבן צריך להיות מוגדר רק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מסננים ביצים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל; בואו להתקרר. פיל; להפריש. (ביצים ניתן לבשל 1 יום קדימה. שמור unpeeledeggs מכוסה במים קרים. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
פרוסת חזיר
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
17
הסר מחרוזת חזיר דק לחתוך; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
18
לחמם מלאי לבשל Noodlesכאשר מוכן לשרת, להביא מלאי לרתיחה; זה צריך להיות חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
19
במקביל, לבשל אטריות בסיר גדול של מים רותחים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה; לנקז (אין צורך למלח את המים, כמו אטריות ראמן מכילים יותר מלח מאשר פסטה).
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
20
ממש לפני ההגשה
21
שים את כל זה ביחד לחלק אטריות בין 6 קערות עמוקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
22
למעלה עם חזיר פרוס, לשים אותו בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
23
להוסיף טרה כדי מלאי חם מצקת על בשר חזיר כדי להתחמם דרך (המניה צריכה לבוא רקכדי רמת האטריות).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
24
מניחים ערימה קטנה של מאמה ליד חזיר. חצי ביצים ולמקם ליד מאמה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
25
מניחים ערימה קטנה של בצל ירוק פרוס ליד ביצה. טאק חצי גיליון של נורים בין צד של קערה ואטריות אז זה פשוט בולט החוצה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רי
נורים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
26
מגישים ראמן עם שמן צ ' ילי, שמן שומשום, ו shichimi togarashi.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi Togarashi
קורצים שומשום לבן
שמן צ ' ילי
אטריות ראמן
1
* קומבו, הידוע גם כאצות מיובשות, מביא את מייג ' ור אומאמי. טרה (מבוטא ta-REH) הוא כמו המרכיב הסודי של ראמן, נותן את המניה ביותר של הטעם שלה. רוב החנויות קרובות לשמור על המתכון שלהם. שלנו משתמש ברוטב סויה, סאקה, ומירין.אין לך קומבו במזווה? אתה יכול למצוא את כל החומרים אסיה כאן בשווקים אסיה, בסעיף Asianfoods של כמה סופרמרקטים, וב amazon.com. חפש בחלק המקורר של שווקי אסיה עבור אטריות טריות. תבקש מהקצב שלך צוואר עוף וגב.
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.