שום ועשב צלוי חזה הודו עם מיונז טרגון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שום ועשב קלוי חזה הודו עם מיונז טרגון. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מיונז, מלח, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שום הרב בייקון עטוף חזה הודו, חזה הודו צלוי בעשב, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין טורקיה, לקצץ עודף שומן. החל חלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד על ידי החדרת אצבעות, בעדינות לדחוף בין העור לבשר.
שלב 2 כפות טרגון ו 6 מרכיבים הבאים (דרך שום), ערבוב היטב. לשפשף תערובת טרגון תחת עור משוחרר מעל בשר השד.
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על מתלה חוט מצופה ספריי בישול.
יוצקים 1 1/2 כוסות מים למחבת.
אופים ב 350 במשך 1 שעה. רוטב הודו עם מיצי פאן.
אופים 30 דקות נוספות או עד רשם מדחום 16
הסר טורקיה מהתנור. רופף לכסות עם נייר; לתת לעמוד 20 דקות.
הסר את העור מטורקיה; להיפטר. פרוסת הודו דקה.
כדי להכין מיונז, לשלב מיונז ואת שאר החומרים, ערבוב היטב.