שום שפשף טרי טיפ עם סלסה מנטה
שום שפשף Tri-טיפ עם מטאטא מנטה Salsan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. אם יש לך שמן זית, סלסה מנטה caper, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: רטובים: רוטב מנטה, נענע-פסטו שפשף את הרגל של כבש, ו ארטישוק תינוק בגריל עם רוטב צלילן-מנטה.
הוראות
מפזרים שום עם מלח וטחון לשלב, ואז מחית כדי להדביק עם צד שטוח של סכין השף. בקערה קטנה, לערבב להדביק עם פפריקה, פלפל, ו 2 כף. שמן.
מורחים להדביק על כל טרי-טיפים. עוטפים בשר בניילון נצמד ומקררים לפחות 24 שעות ועד 2 ימים.
חום נותר 1 כף. שמן במחבת גדולה, אטומה מעל חום בינוני גבוה. Thri-טיפים חום בצד אחד בלבד, 3 עד 4 דקות. הפוך את הבשר במחבת; ולאחר מכן להגדיר בתנור וצלי עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 125 עבור בינוני נדיר, על 20 דקות.
תנו לבשר לנוח, חשוף, על קרש חיתוך 15 דקות.
בינתיים, לעשות סלסה: לשים את כל מרכיבי סלסה במעבד מזון ודופק כמה פעמים לשלב לרוטב מחוספס.
חותכים כל קצה תלת דק על פני התבואה, סיבוב הבשר כדי לשמור על סכין בניצב את התבואה (זה משנה כיוון על tri-קצה).
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.