שומה חריפה Poblano
שומה פיקנטי Poblano דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 487 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז מומר, מים, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו רוטב. נסו Mole Poblano, Mole Poblano, ו Mole Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4-ליטר, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חצאי בגט; מבשלים עד חום זהוב בצד אחד. הפעל; לבשל עד חום זהוב בצד השני. מערבבים שום. לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד השום הוא חום זהוב בהיר. הניחו בצד את חצאי הלחם.
באותו תנור הולנדי, חום שנותר 2 כפות שמן על אש נמוכה מאוד.
בינתיים, לעשות תערובת שומה ב 2 קבוצות. בבלנדר, מקום 1 בגט חצי, 1 שום שן, חצי כל אחד רוטב השומה, מרק עוף ועגבניות. כיסוי; להתמזג במהירות גבוהה על 45 שניות או עד חלקה.
הוסף תערובת לתנור הולנדי. חזור עם מחצית בגט הנותרים, שום, רוטב שומה, מרק עוף ועגבניות.
מערבבים תפוחי אדמה ו nopales.
חום לרתיחה. מערבבים עוף. להפחית את החום נמוך; מבשלים 30 עד 45 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, לחמם אורז ומים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 20 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד על 5 דקות או עד הנוזל נספג. אורז עם מזלג.
מפזרים תערובת שומה עם מלח.
מגישים תערובת שומה על אורז; מפזרים זרעי שומשום.