שומר חם מגולח עם אשכולית ורודה
אם יש לכם שמן זית, נורת שומר, אשכולית ורודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו שומר חם מגולח עם אשכולית ורודה, Sunchokes מגולח עם אשכולית ורודה ואבוקדו, ו שומר מגולח, צנון וסלט אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
בעזרת מנדולינה, חותכים את השומר לשבבים דקים.
חותכים את החלק התחתון העליון של האשכולית. באמצעות סכין, לחתוך את הקליפה של הצדדים, בעקבות עקומת האשכולית ולהיות זהיר רק לחתוך את הקליפה ואת המעדן המר. החזק את הפרי ביד אחת על קערה לחתוך את הבשר של האשכולית מן הממברנה כדי לשחרר טריז. חזור עד שכל הקטעים ישוחררו.
במחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני, מעיל עם שמן זית ולהוסיף את השומר. מתבלים במלח ובטחון עד שהשומר חם ומצופה בשמן, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום. לזרוק את קטעי האשכוליות, רסיסי זית, ומיץ ומפזרים את שברי שומר.