שוקולד חלב מנטה גלידת קראנץ עוגה
עוגת שוקולד חלב מנטה גלידת קראנץ עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד חלב, גלידת מנטה, דגני אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 9 אוהדים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת מחנק מנטה שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו עוגת שוקולד עם חלב-שוקולד קראנץ ' ורוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
קו בתוך מחבת springform 9 אינץ ' עם רדיד שאינו מקל או קו עם רדיד רגיל לרסס לסכל בנדיבות עם ספריי בישול.
מניחים חמאה ושוקולד בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה להמס על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים. חזור עד שוקולד נמס.
יוצקים דגנים לשוקולד ומערבבים למעיל. תערובת דגנים ריקה לתוך משומן, לסכל מצופה מחבת ולחץ כדי להפוך את הקרום.
מניחים במקפיא במשך 20 דקות.
הסר מהמקפיא ומפרש גלידת מנטה רכה באופן שווה מעל. להקפיא עד שזה קצת יותר המשרד (כשעה), ולאחר מכן להפיץ קצפת או ציפוי מוקצף על גלידה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עוד 3 שעות או יותר
לתפוס לסכל, להרים מחבת ולהגדיר על מגש,קילוף רדיד.
בואו פאי לשבת במשך 15 דקות לפני חיתוך, ואז עם סכין שף, לחתוך טריזים.הערה: אם אתה קו המחבת עם לא מקל או נייר משומן, אתה לא באמת לקחת את הצדדים את המחבת, אבל כאן מחבתות springform יש את הצדדים הגבוהים ביותר (קצת מעל 3 אינץ') ומחבתות 9 אינץ ' רגיל הם רדודים מדי.