קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד חמאת בוטנים חטיפי גבינה

שוקולד חמאת בוטנים חטיפי גבינה
. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר חום, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גבינת שמנת שוקולד-חטיפי חמאת בוטנים, קרם גבינה ממולא חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס עוגיות, ו גלידת חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
שלב 1 קמח כוס, 1/4 כוס ארוז סוכר חום, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה ו 3/4 כוס שוקולד צ ' יפס נמס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של ungreased 11 x 7 מחבת אינץ. למעלה עם 2 כוסות חמאת בוטנים צ ' יפס
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
כדי להפוך את המילוי: לנצח 1/2 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס סוכר חום, 1/3 כוס חמאה 8 עוז. גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להוסיף 1 כוס קמח unbleached, 1/2 כפית אבקת אפייה, 1/4 כפית מלח, 1 כף וניל ו 1 כף רום. להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לא סופגקמח לא סופג
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
מלחמלח
רוםרום
5
מורחים על שבבי חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
מורחיםמורחים
6
אופים עד הקצוות הם חום בהיר ולהגדיר, 35-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו מגניב במשך 30 דקות.
8
כדי להפוך זיגוג: להמיס 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס עם1 כף רום 1 כפית מים בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
זיגוגזיגוג
מיםמים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
טפטוף מעל מילוי בזמן חם. מקררים 1 שעה וחותכים לסורגים. לאחסן במקרר.