שוקולד לבן טבל לימון-ביסקוטי שקדים
צריך קינוח נטול לקטוז? שוקולד לבן טבל ביסקוטי לימון ושקד יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן, ביסקוטי אגוזים מעורבים טבול בשוקולד לבן, ו אוכמניות ופיסטוק ביסקוטי טבול בשוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, קמח תירס, מלח ואבקת אפייה עד לשלב.
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים וסוכר עד צהוב בהיר בצבע, על 3 דקות.
מוכה בגרידת לימון. מקציפים בתערובת קמח בשלוש תוספות, ערבוב בכל פעם עד רק בשילוב. מערבבים בשקדים.
בואו לנוח בצק במשך 5 דקות.
מחלקים בצק לשני כדורים. צורה כל חצי לתוך יומן כי הוא 9 אינץ 'ארוך שלושה אינץ' רחב.
מניחים על תבנית אפייה אחת ואופים עד הזהב, 35 דקות.
תן לבצק להתקרר במשך 5 דקות ולאחר מכן השתמש בסכין משונן חדה כדי לחתוך כל יומן לפרוסות עבות 3/4 אינץ'. פרוסה באלכסון לצורה הטובה ביותר.
מניחים ביסקוטי לחתוך בצד על דפי אפייה.
אופים עוגיות עד הזהב ויבש, עוד 25 דקות.
תן לעוגיות להתקרר לטמפרטורת החדר.
הגדר מתלה תיל מעל שכבה של מגבות נייר או תבנית אפייה. ממיסים את השוקולד בדוד כפול. טובלים קצה אחד של כל ביסקוטי בשוקולד לבן נמס, ואז מניחים אותו על מתלה התיל.
תן לשוקולד להתבשל לפני האוכל.