שוקולד מריר ועוגת תפוזים
שוקולד מריר & עוגת תפוזים לוקח על 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 999 אוהדים. לך לחנות ותביא את תפוז סביליה, קצת חמאה, קליפת תפוז מסוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מתכון עוגת שוקולד תפוז ומריר בטטה, אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן), ו לחמניות שוקולד כתום ומריר עם זיגוג כתום.
הוראות
לנקב את התפוז עם שיפוד (ישר דרך). מבשלים במים רותחים במשך 30 דקות עד רך. Whizz התפוז כולו במעבד מזון עד חלקה; בואו מגניב.
מחממים התנור ל 180c / גז 4 / מאוורר 160C. גריז קו הבסיס של 23cm / 9in פח עוגה עגולה. ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום על פני מחבת של מים רותחים או במיקרוגל במשך 2 דקות על גבוה, ערבוב לאחר 1 דקה.
בקערה גדולה, להכות קלות את הביצים, סוכר ושמן. בהדרגה פעימה בכתום הטהור, השלכת כל פיפס, ולאחר מכן מערבבים את השוקולד נמס מקורר. לנפות את הקקאו, קמח ואבקת אפייה.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך הפח.
אופים במרכז התנור במשך 55 דקות, או עד העוגה מעיינות בחזרה כאשר נלחץ קלות באמצע. (בדוק לאחר 45 דקות לכסות בנייר כסף אם זה בראונינג יותר מדי.) לאפשר להתקרר במשך 10 דקות בדיל, ולאחר מכן להפעיל מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
הפוך את שוקולד גנאש: לשים את השוקולד לתוך קערה חסינת חום. מביאים את השמנת לרתיחה ושופכים על השוקולד. השאר במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה. להפריש עד המשרד מספיק כדי להפיץ על העוגה עד 1 שעות.
להעביר את העוגה לצלחת הגשה. באמצעות סכין צבעים, לסובב את גנאש מעל. לקשט עם רצועות של קליפת תפוז מסוכר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "