שוקולד-שיבולת שועל-עוגיות חטיף פקאן
עוגיות שוקולד-שיבולת שועל-פקאן חטיף דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, מלח, תחליף ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. נסו שיבולת שועל-עוגיות חטיף פקאן, שוקולד-שיבולת שועל-עוגיות פקאן, ו עוגיות שוקולד פקאן קמח שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, תבלין פשטידת דלעת, מלח וסודה לשתייה.
מקציפים חמאה, גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
להוסיף תחליף ביצה וניל, מכות עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים שיבולת שועל ודובדבנים יבשים.
טיפת בצק על ידי כפות מעוגלות על גבי גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול; בעדינות לשטח את הבצק לעיגולים.
מפזרים על 1/2 כפית. פקאנים קצוצים על כל עיגול בצק, לחיצה בעדינות לתוך הבצק.
אופים, בקבוצות, ב 350 במשך 13 עד 14 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכזים יוצא נקי.
הסר עוגיות מ אפייה גיליונות מתלים חוט, ולתת מגניב 10 דקות.
לשבור חטיפי שוקולד מריר לחתיכות. חתיכות שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה מיקרוגל בטוח ב 45 שניות עד 1 דקה או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 15 שניות. שוקולד כפית לתוך שקית פלסטיק zip-top קטנה. גזירה 1 פינת שקית עם מספריים כדי לעשות חור זעיר.
בואו לעמוד 1 שעה או עד סט.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בקקאו
באמצעות חטיפי שוקולד מקוריים.