שורש סלרי קלוי וגזר
גשו לסופר וקנו מלח כשר, שורש סלרי, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. נסו שורש סלרי קלוי וגזר עם פטרוזיליה ושמיר, ג'וליאן של גזר שומשום ושורש סלרי, ו שורש סלרי קלוי וצנוניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תבנית אפייה מעוטרת על מדף התנור התחתון ומחממים עד 425 מעלות F.
לזרוק את שורש הסלרי עם 4 כפות שמן זית, 1 כף טימין, 1/2 כפית פפריקה, ומלח לטעום בקערה. ערימה על שכבה כפולה של רדיד כבד; להביא את הקצוות יחד crimp סגור לאטום.
שים את החבילה על תבנית אפייה אחרת וצלה באמצע התנור עד כמעט מכרז, כ 25 דקות.
בינתיים, לזרוק את הגזר עם הנותרים 2 כפות שמן זית, 1 כף טימין ו 1/2 כפית פפריקה בקערה; העונה עם מלח.
מורחים על תבנית האפייה שחוממה מראש וצולים עד למכרז, כ -35 דקות.
לאחר שורש הסלרי יש קלוי במשך 25 דקות, לפתוח את רדיד ולהפיץ על תבנית אפייה; צלי 15 דקות יותר. לזרוק עם גזר ופטרוזיליה.