קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

שזיף מיובש ותפוח מלית עם נקניק

שזיף מיובש ותפוח מלית עם נקניק
שזיף מיובש ומילוי תפוחים עם נקניק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 275 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקניק, מרווה טחון, שזיפים מיובשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, מילוי תפוחים ונקניקיות, ו מילוי תפוחים נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את הקרום מהלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים עד חום זהוב בהיר ויבש למגע, תוך ערבוב באמצע, על 10 דקות בסך הכל. להפריש להתקרר.בינתיים, לחמם את ורמוט בסיר בינוני על חום בינוני עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיף את השזיפים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ורמוט כבר נספג, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
6
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הנקניק, באמצעות שני מזלגות, לשבור אותו לחתיכות קטנות מאוד, התאמת החום אם הנקניק הוא השחמה מהר מדי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה עם שזיפים מיובשים.הגדר את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר קצף החמאה, מוסיפים את הבצל, מרווה, מלח ופלפל ומבשלים עד הבצל מתרככים, ערבוב מדי פעם וגירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, על 6 דקות (להתאים את החום אם הבצל הם השחמה מהר מדי).
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הסלרי ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
10
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
11
להעביר את התערובת לקערה עם שזיפים ונקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את קוביות הלחם הקלויות ואת הביצים ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח נוסף, פלפל, ומרווה לפי הצורך.אם משתמשים כדי למלא תרנגול הודו או אווז, לא אופים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני מילוי הציפור. אם אפייה בנפרד, להעביר לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ואופים חשופים עד חום זהוב על גבי, על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אווז שלםאווז שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה