שיבולת שועל-עוגיות תחרה שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תחרה שיבולת שועל-שקדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 43 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שקדים blanched, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגיות תחרה שיבולת שועל, עוגיות תחרה שיבולת שועל, ו עוגיות תחרה שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 3 החומרים הראשונים בקערה בינונית. ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. מבשלים 2 דקות או עד שהחמאה מתחילה להשחים (לא לשרוף).
יוצקים לתערובת שיבולת שועל; מערבבים היטב.
מניחים סוכר וביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 2 דקות). מקציפים בוניל.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת ביצה. מערבבים תערובת ביצה לתוך תערובת שיבולת שועל.
מוסיפים שקדים; מערבבים היטב לשלב.
זרוק את הבצק על ידי ערמת כפית 2 אינץ ' זה מזה על 2 דפי אפייה מרופדים בנייר קלף.
אופים ב 400 במשך 4 דקות או עד הזהב. מגניב על מחבתות 2 דקות.
העברת קלף למתלה קירור; מגניב לחלוטין.