קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר

שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר
שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל חתוכה, קינמון טחון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קומפוט פירות חמים, קומפוט פירות חמים, ו קומפוט פירות חמים.

הוראות

1
כדי להכין סירופ, להביא סיידר לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. קוק עד מופחת 1/3 כוס (כ 20 דקות); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
כדי להכין קומפוט, לשלב 2 כוסות מים, 1/4 כוס סוכר, 1/2 כפית קינמון, ופירות יבשים בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
CompoteCompote
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
כדי להכין שיבולת שועל, לשלב 3 כוסות מים, 1 כוס חלב, 1/4 כוס סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מערבבים שיבולת שועל. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם. שיבולת שועל כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
באמצעות סכין חדה, לחתוך שיבולת שועל לתוך 8 מלבנים שווים; לחתוך כל מלבן בחצי באלכסון כדי ליצור 16 משולשים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים 8 משולשי שיבולת שועל; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
7
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפות חמאה ומשולשים שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים 2 משולשי שיבולת שועל על כל אחד 8 צלחות, ומעל כל מנה עם 3 1/2 כפות קומפוט פירות על 2 כפיות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
שיבולת שועלשיבולת שועל
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים