קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר

שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר
שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל חתוכה, קינמון טחון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קומפוט פירות חמים, קומפוט פירות חמים, ו קומפוט פירות חמים.

הוראות

1
כדי להכין סירופ, להביא סיידר לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. קוק עד מופחת 1/3 כוס (כ 20 דקות); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
כדי להכין קומפוט, לשלב 2 כוסות מים, 1/4 כוס סוכר, 1/2 כפית קינמון, ופירות יבשים בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
CompoteCompote
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
כדי להכין שיבולת שועל, לשלב 3 כוסות מים, 1 כוס חלב, 1/4 כוס סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מערבבים שיבולת שועל. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם. שיבולת שועל כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
באמצעות סכין חדה, לחתוך שיבולת שועל לתוך 8 מלבנים שווים; לחתוך כל מלבן בחצי באלכסון כדי ליצור 16 משולשים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים 8 משולשי שיבולת שועל; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
7
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפות חמאה ומשולשים שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים 2 משולשי שיבולת שועל על כל אחד 8 צלחות, ומעל כל מנה עם 3 1/2 כפות קומפוט פירות על 2 כפיות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
שיבולת שועלשיבולת שועל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות