קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

שיפודי דגים במרינדה

שיפודי דגים במרינדה
שיפודי דגים במרינדה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, כוסברה, כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו שיפודי פטה במרינדה, שיפודי בקר במרינדה הויסין, ו שיפודי עוף בגריל במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדג לחתיכות אינץ 1 עבור skewering.In קערה קטנה, לטאטא יחד שמן זית, מיץ לימון, כוסברה, שום כתוש, פפריקה, מלח, כמון, כורכום, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים חתיכות דגים בצלחת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
יוצקים מרינדה על נתחי הדגים ומערבבים למעיל. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מניחים במקרר ולתת לדגים להשרות במשך 30 דקות. אם משתמשים בשיפוד עץ, להשרות אותם במים בעוד הדג הוא marinating. זה ימנע מהם להישרף על הגריל.תחמם את הגריל שלך. שיפוד חתיכות דגים, מחולק באופן שווה בין ארבעה שיפודי עץ. בנדיבות משמנים את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים את שיפודים על הגריל ומבשלים כ 10 דקות בסך הכל, מפנה פעם אחת במהלך הבישול, עד הקצוות הם השחמה ואת הדג מבושל דרך. חלק מהדגים עשויים להיצמד לגריל -- ככל שתהפכו אותם פחות, כך זה יקרה פחות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מקשטים עם כוסברה קצוצה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
7
מגישים עם פרוסות לימון טריזים. אלה הולכים נהדר עם צזיקי ו קישואים חמאת הלימון בגריל שלי.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
צזיקיצזיקי
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.