שיפודי שרימפס בגריל עם כוסברה ופיסטוק פסטו
שיפודי חסילוני כוסברה ופיסטוק פסטו בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם כוסברה טחון, פיסטוקים, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: קישואים בגריל וארטישוקים עם כוסברה-פיסטוק פסטו, שיפודי שרימפס בגריל עם כוסברה-מנטה Chutney, ו שיפודי שרימפס בגריל עם שמן בזיליקום וכוסברה.
הוראות
חום גריל גבוה (450 עד 550). שים כוסברה, שמן, גרידה ומיץ מ 1 סיד במעבד מזון. דופק כמה פעמים, רק עד העלים קצוצים.
הוסף מלח, כוסברה, פיסטוקים ולעבד עד חלקה, גירוד בתוך הקערה לפי הצורך.
מערבבים שרימפס ופסטו בקערה בינונית, זורק היטב מעיל באופן שווה. חוט שרימפס על שיפודי מתכת גריל עד ורוד, פונה פעם אחת, על 2 דקות בכל צד.
מגישים עם סלט כרוב, טורטיות, ו סיד הנותרים, לחתוך טריזים.