קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

שלוק הליבוט עם עגבניות ובזיליקום

שלוק הליבוט עם עגבניות ובזיליקום
הליבוט עלומה עם עגבניות ובזיליקום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מגולגל, לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שיבולת השועל התגלגל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון ענקית כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 98%. נסו שלוק הליבוט עם עגבניות ובזיליקום, שלוק הליבוט עם ירקות פרובנס ושמן בזיליקום, ו הליבוט עם רוטב עגבניות בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
דג העונה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה להוסיף את השמן. מסדרים דגים במחבת ופונים למעיל בשמן, ולאחר מכן מוסיפים שום, שאלוט ויין. למעלה כל פילה של דגים עם 1/4 של העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את המחבת על התנור העליון ולהביא את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. העליון על המחבת עם מכסה הולם הדוק ולהפחית את החום עד בינוני. לבשל דגים 8 עד 10 דקות עד אטום ומתקלף, אבל לא יבש. בזהירות להעביר דגים עקף עגבניות לצלחות ארוחת ערב או צלחת הגשה עם מרית דקה. מיצי מחבת כפית על הדגים. לסחוט את טריז לימון על דגים מבושלים העליון כל פילה עם הרבה בזיליקום קרוע או מגורר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.