קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שלוש גבינה Hasselback תפוחי אדמה

שלוש גבינה Hasselback תפוחי אדמה
צריך ללא גלוטן מנות ראשונות ידידותי fodmap? שלוש גבינה Hasselback תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Hasselback תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון, חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה Hasselback (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
לקלף את כל תפוחי האדמה, כפי שאתה לקלף אותם, לשים אותם במיכל גדול עם מים גלון 1 ומיץ לימון כדי למנוע מהם בראונינג. ברגע שהם כל קלופים, להסיר אותם מן המים יבש לטפוח. ואז לחתוך את תפוחי האדמה על 1/4 אינץ ' זה מזה ועל שלושה רבעים של הדרך כדי ליצור סדרה של פרוסות אחידות, כך שהם עדיין מחוברים יחד בתחתית. זה צריך ליצור סוג מאוורר לסיים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
לאחר מכן, באמצעות מקצף, למזג את החמאה, פטרוזיליה, מלח ופלפל. הקפד לערבב היטב. דאנק את תפוחי האדמה לתערובת החמאה, וודא כי החריצים בתפוח האדמה לספוג את התערובת גם כן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לאחר 30 דקות, להסיר את תפוחי האדמה, לחמם מחדש את כל החמאה הנותרים טפטוף על גבי. מחלקים את תערובת הגבינה על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
אופים את תפוחי האדמה עד הגבינה נמסה ותפוחי האדמה מבושלים דרך, על 15 דקות. לאחר נמס, להסיר את תפוחי האדמה ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות