קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

שן הארי ירוק ושיטאקי קלצונה

שן הארי ירוק ושיטאקי קלצונה
שן הארי ירוק ו Calzones Shiitake עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אינץ', מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: שן הארי ירוק Calzones Shiitake, סלט ירוק שן הארי, ו שן הארי ירוק חלקלק.

הוראות

1
הגדר אבן פיצה 16 על 14 אינץ ' או אריחי אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים ל 500 לפחות 30 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את shiitakes ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
3
מוסיפים את השום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מעבירים את הפטריות והשום לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
5
באותו מחבת, חום 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את שן הארי ירקות ו 1 כף של המים ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות. להחזיר את הפטריות והשום למחבת, להוסיף את כף 1 הנותרים של מים ומבשלים עד הנוזל נספג והירוקים הם אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שן הארי ירוקשן הארי ירוק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
על משטח מקומח קל, לגלגל או למתוח את הבצק כדי ליצור שני סיבובים 10 אינץ'. להרכיב קלצונה 1 בכל פעם: להעביר 1 עגול בצק ליריעת עוגיות משוריינת היטב.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מפזרים רבע פונטינה על מחצית הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'. למעלה עם חצי תערובת שן הארי ורבע נוסף של פונטינה. מקפלים את הבצק כדי לצרף את המילוי ולחץ על הקצוות יחד; crimp לאטום. באמצעות קיסם שיניים, לתקוע חור בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
9
מברשת קלצונה עם שמן זית ומפזרים 1 כף של פרמזן. חזור עם שאר החומרים על גיליון עוגיות חסר מסגרת שני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
נענוע יריעות העוגיות לשחרר את calzones ולהחליק אותם על אבן הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
11
אופים במשך כ 11 דקות, או עד calzones הם פריך המילוי מבעבע דרך החורים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
העברה למתלה.
13
חותכים אותם לשניים ומגישים חם.
14
הפוך קדימה: תערובת שן הארי ניתן לבשל עד 1 יום קדימה ומקורר.
15
המלצת יין: יין בורדו פשוט, בעל גוף בינוני, כמו המרלו של מישל לינץ ' מ-1995, או Mdoc עמוק יותר, כמו ה-Chteau de Pez מ-1994, יציע ניגוד נעים ועוצמתי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.