זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית נסו סלט זית ופלפלים איטלקי, רוטב סלט איטלקי מ-Olive Garden, ו חקיין של רוטב סלט איטלקי גן זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
על האש, מתחת לגריל או מעל להבה, להשחיר את הפלפלים בכל רחבי, ואז לקפוץ לתוך קערה לכסות עם סרט נצמד. לאחר מגניב, לקלף, deseed לחתוך לרצועות, שמירה על כל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
מבשלים את השעועית במים מומלחים רותחים עד פריך אבל לא חורק, ואז לנקז ושחרר ישר לתוך מים קרים. כדי לשרת, לזרוק הכל יחד, הוספת בזיליקום מגורר ברגע האחרון, ופיזור עם עלי בזיליקום קטנים כדי לסיים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.