שעועית אפויה בתנור איטי
שעועית אפויה בתנור איטי יכולה להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 18 מנות עם 342 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. אם יש לך בצל, חזיר מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, וזה די טוב. נסו שעועית אפויה בתנור איטי, שעועית אפויה בתנור איטי, ו שעועית אפויה בתנור איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מכניסים שעועית לתנור הולנדי או לקומקום מרק; הוסף מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד במשך 1 עד 4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים. מחזירים לתנור ההולנדי; מוסיפים 4 קוט. מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהשעועית כמעט רכה.
שלב שעועית עם שאר המרכיבים.
העברה לשני 2-1/2-קו-טי לא משומנים. אפיית כלים או סירי שעועית.
מוסיפים לכל תבשיל 1-1 / 2 כוסות נוזל בישול שמור; מערבבים לאיחוד.
מכסים ואופים בחום של 325 למשך 3 עד 3-1/2 שעות או עד שהשעועית סמיכה ככל הרצוי, תוך ערבוב מדי פעם.
הוסף עוד מנוזל הבישול השמור במידת הצורך.