שעועית ירוקה ובצל אדום עם ויניגרט חרדל חם
שעועית ירוקה ובצל אדום עם ויניגרט חרדל חם הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך פלפל, בצל, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו שעועית ירוקה עם בצל אדום ויניגרט חרדל, שעועית ירוקה עם בצל אדום ויניגרט זרעי חרדל, ו שעועית ירוקה עם ויניגרט בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה במים רותחים במשך 6 דקות או עד פריך במכרז, ולנקז.
מערבבים את השעועית הירוקה ואת הבצל בקערה גדולה.
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים חומץ, חרדל דיז ' ון, שמן זית, מלח ופלפל שחור; מבשלים מעל חום בינוני 30 שניות או עד מחומם היטב, ערבוב ויניגרט כל הזמן עם מקציף.
טפטוף ויניגרט על תערובת שעועית; לזרוק היטב מעיל.