קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שעועית מעושנת, בייקון & אפיית לחם ביצה

שעועית מעושנת, בייקון & אפיית לחם ביצה
שעועית מעושנת, בייקון & אפיית לחם ביצה דורש מסביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פחיות שעועית שעועית, סוכר muscovado, רוטב ווסטרשייר, וחומץ יין. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרישה & אפיית לחם ביצה עגבניות, אפיית שלוש שעועית מעושנת, ו אפיית שעועית מעושנת שלוש.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הפוך את השעועית לתבנית אפייה גדולה עם פסאטה, פפריקה, חומץ, סוכר ורוטב ווסטרשייר. עונה ומערבבים היטב. לפזר את lardons מעל, לכסות בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פאסאטהפאסאטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מוציאים את השעועית מהתנור, מורידים את נייר הכסף ומערבבים היטב. חזור לתנור, חשוף, במשך 10 דקות כדי לפרוס את הבייקון. עכשיו אתה יכול לקרר ולקרר את השעועית עד 2 ימים, או להקפיא עד 3 חודשים. רק להפשיר ולהתחמם דרך לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לטאטא את הביצים וחלב עם קצת תיבול. טובלים את משולשי הלחם בתערובת הביצים, ואז משכבים אותם על פני השעועית.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים את שאר הביצה על הלחם ומבשלים 20 דקות, או עד הלחם הוא נפוח וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל