שעועית Flageolet עם שומר טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל שעועית Flageolet עם שומר טרי. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, flageolet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שעועית ירוקה, שעועית פלאג'לה צרפתית, ו שעועית פלג'לט וסלט פריזי (מתכונים דומים).
הוראות
שים שעועית בסיר כבד גדול עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 1/2 ב. מביאים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה; ואז לכבות ולתת לשבת 2 שעות. או, להשרות שעועית לילה בטמפרטורת החדר ללא חימום.
הוסף מספיק מים לסיר עכשיו ודרך שלב 4 כדי לכסות שעועית על ידי 1 ב.
מוסיפים עלי דפנה ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, 30 דקות.
בינתיים, לחמם 1/3 כוס שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פתיתי צ ' ילה, בצל, נורה שומר, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרכך, 5 עד 6 דקות.
הוסף 2 כפית. תערובת מלח ובצל שעועית ומבשלים עד שעועית בקושי מכרז, 20 דקות עד 1 1/4 שעות, בהתאם לסוג וגילו של שעועית.
שעועית ניקוז, שמירה על אותם קצת brothy. מערבבים פטרוזיליה, פלפל, קורנית ומתבלים לפי הטעם במלח. למעלה עם טפטוף של שמן זית ובריכות שומר.
* עלי מפרץ הים התיכון, הסוג המסורתי המשמש לבישול, יש צורה אליפטית וטעם מתון יותר מעלי מפרץ קליפורניה, שהם ארוכים ומחודדים ויש להם טעם חריף.