קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

שעועית Flageolet עם שומר טרי

שעועית Flageolet עם שומר טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל שעועית Flageolet עם שומר טרי. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, flageolet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שעועית ירוקה, שעועית פלאג'לה צרפתית, ו שעועית פלג'לט וסלט פריזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים שעועית בסיר כבד גדול עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 1/2 ב. מביאים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה; ואז לכבות ולתת לשבת 2 שעות. או, להשרות שעועית לילה בטמפרטורת החדר ללא חימום.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף מספיק מים לסיר עכשיו ודרך שלב 4 כדי לכסות שעועית על ידי 1 ב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים עלי דפנה ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4
בינתיים, לחמם 1/3 כוס שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים פתיתי צ ' ילה, בצל, נורה שומר, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרכך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
נורת שומרנורת שומר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
הוסף 2 כפית. תערובת מלח ובצל שעועית ומבשלים עד שעועית בקושי מכרז, 20 דקות עד 1 1/4 שעות, בהתאם לסוג וגילו של שעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
שעועית ניקוז, שמירה על אותם קצת brothy. מערבבים פטרוזיליה, פלפל, קורנית ומתבלים לפי הטעם במלח. למעלה עם טפטוף של שמן זית ובריכות שומר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
* עלי מפרץ הים התיכון, הסוג המסורתי המשמש לבישול, יש צורה אליפטית וטעם מתון יותר מעלי מפרץ קליפורניה, שהם ארוכים ומחודדים ויש להם טעם חריף.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')