קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

שעורה-סלט סלמון עם ויניגרט ארוגולה

שעורה-סלט סלמון עם ויניגרט ארוגולה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלט סלמון שעורה עם ויניגרט ארוגולה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שעורה מהירה בישול, מים, גבינת פטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השעורה בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אגוזי לוז, שעורה ועוגיות קקאו כקינוח. נסו סלט סלמון וארוגולה עם ויניגרט דיז'ון, סלמון פריך וסלט ארוגולה עם ויניגרט גזר-ג'ינג'ר, ו סלט אגוז ארוגולה סלמון קצוץ עם דבש ויניגרט ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את השעורה; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים במשך 15 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
3
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 5 דקות. כף שעורה לתוך קערה. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים דגים עם 1/8 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים את הדגים במחבת nonstick קטנה מצופה ספריי בישול על חום בינוני; לבשל 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הסר דגים מחבת; מגניב לחלוטין. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
חותכים דגים לחתיכות 1 אינץ'; להוסיף שעורה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים את המלח הנותר, ארוגולה, ואת 4 המרכיבים הבאים (ארוגולה דרך שום כתוש) בבלנדר, ולעבד עד חלקה, מגרד את הצדדים של בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
יוצקים ויניגרט ארוגולה מעל שעורה ודגים; להוסיף גבינה. לזרוק בעדינות לשלב. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שעורהשעורה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט