שפמנון מתובל עם אבוקדו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, אורגנו, הס אבוקדו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קבב שפמנונים מתובל Cajun, שפמנון עם סלסה פירות מתובל, ו שפמנון תירס עם רוטב אבוקדו.
הוראות
1
במחבת, טוסט זרעי כוסברה וכמון על חום מתון עד ריחני, 1 דקה; להעביר מטחנת תבלינים ולתת מגניב. טוחנים היטב. בקערה, מערבבים את כוסברה, כמון, טימין, אורגנו, אבקות צ ' ילה, מלח, סוכר, מייס, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מייס קרקע
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
במעבד מזון, מחית את הבצל, שום ופרג. בתבשיל, מחממים 3 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הלחות התאדה ואת רסק הבצל מתחיל חום, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ואת תערובת התבלינים ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
5
מסדרים את השפמנון בתבשיל בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
6
יוצקים במים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מעבירים את הדג לקערה. מרתיחים את הרוטב, חשוף, עד שהוא התעבה, 5 דקות יותר. החזר את הדג לתבשיל והתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בקערה גדולה, לזרוק את הבצל עם מיץ לימון העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
להוסיף אבוקדו לקוביות ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
10
לגרוף את האורז לתוך קערות. כפית את הדג על גבי ומגישים עם סלט אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
ממתק תמנון בריט
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.