שפמנון פרמזן
שפמנון פרמזן הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 1752 קלוריות, 184 גרם חלבון ו 96 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, חלב, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה טוב. נסו שפמנון פרמזן, שפמנון פרמזן, ו שפמנון פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד גבינה, קמח, מלח, פלפל ופפריקה בקערה גדולה או פלסטיק bag.In עוד קערה, לשלב ביצה וחלב; מערבבים היטב.פילה לטבול בתערובת ביצה; לדלות בתערובת קמח.
מניחים פילה בתבנית אפייה מלבנית משומנת קלות; רסס עם חמאה.
אופים ב 350 מעלות במשך 35-40 דקות או עד פתיתי דגים בקלות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.