שרימפס במיה גאמבו
חסילונים וגמביה במיה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה שטוחה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו שרימפס במיה גאמבו, חסילוני במיה גאמבו, ו שרימפס, אנדויל, במיה במיה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף קמח; לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים מרק; מערבבים עם מקצף עד עבה.
יוצקים לתוך קערה; להפריש. נגב את המחבת עם מגבות נייר.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל חזיר; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפל ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות במיה); מבשלים 5 דקות או עד ירקות הם כמעט מכרז, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת מרק, מים, והבא 6 מרכיבים (דרך עגבניות). מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד ירקות רכים. מערבבים שרימפס; לבשל 4 דקות או עד שרימפס נעשים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.