קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרימפס עטוף בבייקון עם חרדל פסיפלורה

שרימפס עטוף בבייקון עם חרדל פסיפלורה
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בייקון עם תשוקה-חרדל פירות ואבוקדו, שרימפס מוקפץ ג'מבו עם רוטב פסיפלורה, ו שרימפס מטוגנים קוסטה ריקה עם רוטב פסיפלורה.

הוראות

1
בסיר קטן, להרתיח את מיץ פסיפלורה עם צ ' ילה האדומה עד מופחת 1/4 כוס, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
2
בינתיים, בסיר אחר, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הדבש ואת צ ' ילה הירוקה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
4
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 15 דקות. מסננים את הדבש ומערבבים 1 כפית מים.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה, למזג את החרדל היבש עם הנותרים 2 כפיות מים; לתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בחרדל דיז ' ון. מסננים את מיץ פסיפלורה מופחתת לחרדל ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
6
תדליק גריל. לעטוף כל שרימפס בפרוסת בייקון. גריל את החסילון על חום גבוה בינוני, פונה כמה פעמים, עד הבייקון הוא חרוך קלות והשרימפס מבושלים לאורך כל, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מאוורר את פרוסות אבוקדו על כל צלחת העליון עם שרימפס. כפית את החרדל סביב השרימפס, ואז כפית את הדבש סביב החרדל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
8
טפטפו את השרימפס בשמן זית, מקשטים עם זרעי פסיפלורה וכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.