קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

שרימפס תאילנדי לשניים

שרימפס תאילנדי לשניים
המתכון שרימפס תאילנדי לשניים מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 923 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בוטנים קלויים יבשים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים את המים, ממרח תמרינדי, כף יד או סוכר חום כהה, רוטב דגים ומלח ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
רוטב דגיםרוטב דגים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את נבטי שעועית, לימונים, ובוטנים כל אחד בקערה הקטנה שלהם ולסדר ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
שום מולבןשום מולבן
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את רוטב הדגים, סוכר מגורען, ופלפל אדום מרוסק כל אחד בקערה הקטנה שלהם ולסדר על שולחן האוכל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
רוטב דגיםרוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
להביא סיר 3 ליטר מים לרתיחה מלאה, מתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר אותו מהחום ומיד להוסיף את אטריות האורז, לוודא שהם שקועים לחלוטין במים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
בואו אטריות להשרות בדיוק 3 דקות( להשתמש טיימר), מדי פעם מרים אותם ומושך אותם בנפרד לפי הצורך עם מלקחיים או מזלג ארוך כדי לשמור על האטריות נפרדות ולעזור להם לרכך באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מסננים את האטריות במסננת גדולה ושוטפים אותם מתחת למים זורמים קרים. (אם האטריות הופכות דביקות ומגושמות יחד בעומדן, שטפו אותן לזמן קצר מתחת למים קרים ממש לפני הבישול, כך שהן חוזרות למצב החלקלק, המוצק והמוכשר שלהן.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1
בקערה קטנה, לשלב את השום ושאלות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את השרימפס, ביצים מכות, נבטי שעועית, בצל ירוק, ובוטנים כל אחד בקערה שלהם ולסדר ליד התנור. יש להכין 1 קערה בינונית נקייה עבור שרימפס מבושל ביצים, ולארגן צלחת גדולה או מגש להגשה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
שום מולבןשום מולבן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים מחבת כבדה, עמוקה 12 אינץ ' או מחבת sauté או ווק גדול על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן. (אם בשלב כלשהו במהלך הבישול השמן מתחיל לעשן, להנמיך את החום.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
להוסיף 1 כף של שמן צמחי מערבולת מעיל המחבת. כאשר השמן חם, לפזר את השרימפס. מבשלים ללא הפרעה עד שהשרימפס מתחיל לשנות צבע ולהתייצב, כ -30 שניות. לזרוק היטב ואז להמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס הם ורודים, המשרד, ורק מבושל דרך, כ -30 שניות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה הנקייה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הביצים ומערבלים את המחבת כדי להפיץ אותם לשכבה דקה. מבשלים את הביצים, מרימים את הצדדים ומוטים את המחבת כדי לאפשר לביצים לא מבושלות לשפוך מתחת כפי שהיית עושה עם חביתה, עד הביצים נקבעות בעיקר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את המחבת מהחום והשתמש בכף המחוררת כדי לחתוך במהירות את הביצים לחתיכות בגודל ביס, ולאחר מכן להוסיף אותם לקערת השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את המחבת על חום גבוה ומוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן צמחי, מערבלים את המחבת כדי מעיל אותו באופן שווה (אם בשלב כלשהו במהלך הבישול השמן מתחיל לעשן, להנמיך את החום).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את השום ואת שאלוט ומערבבים ומטגנים עד ריחני, על 5 שניות. לפזר את האטריות אורז מרכך, ו, באמצעות מלקחיים, באופן שווה להפיץ את האטריות על פני המחבת, כמו רשת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תן להם לבשל ללא הפרעה במשך 15 שניות ואז לגרוף אותם לכיוון המרכז. לזרוק את האטריות בעדינות ואז להפיץ אותם שוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
יוצקים בערך 1/3 של רוטב התיבול סביב הקצוות של המחבת, וממשיכים לטגן את האטריות באותו אופן, מפזרים אותם ומאפשרים להם לבשל ללא הפרעה מדי פעם, עד שרוב הרוטב נספג, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים שליש נוסף מהרוטב וממשיכים לקפץ באותו אופן עד שרוב הרוטב נספג והאטריות רכות אך לא רכות, כ-30 שניות. בדוק אטריות או שתיים: אם הם מוצקים מדי, להוסיף כ 2 כפות של מים סביב קצה המחבת, ולהמשיך לערבב טיגון עד שהם פשוט רך מצופה באופן שווה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להחזיר את השרימפס והביצים למחבת, יחד עם כל מיצים שנאספו בתחתית הקערה, ולזרוק אותם לשלב את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את השליש הנותר של רוטב התיבול, יחד עם נבטי שעועית, בצל ירוק, בוטנים קצוצים, ומבשלים, משליך, עד שהם מעורבבים ובקושי מחומם, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
רוטב תיבולרוטב תיבול
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
שום מולבןשום מולבן
1
להעביר במהירות את האטריות למגש, mounding בקצה אחד. תלולית נבטי שעועית שמורות ליד האטריות, ולסדר את טריזי סיד שמורות ליד נבטי שעועית.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
סיד טריזסיד טריז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מפזרים את הבוטנים על האטריות בפס ליד נבטי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום מולבןשום מולבן
3
מגישים חם, מעבירים את הקערות הקטנות של רוטב דגים, סוכר ופלפל אדום כתוש, כך שהאורחים יכולים לטעום את המנות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב דגיםרוטב דגים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.