תאילנדי בטטה המבורגרים צמחוניים עם רוטב בוטנים חריף
המבורגרים צמחוניים בטטה תאילנדית עם רוטב בוטנים חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 323 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-7177 היו אומרים שהוא פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קלויים ובוטנים, מים, שיבולת שועל מגולגלת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו המבורגרים צמחוניים תאילנדים עם רוטב בוטנים-מבשלים כמו צ'מפצ'יק כמו אלוף, קבב צמחוני בסגנון תאילנדי עם רוטב בוטנים חריף, ו 30 דקות פיקנטי תאילנדי בוטנים עוף & בטטה אטריות מוקפצים אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350F וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה.לקלף את הבטטה. באמצעות פומפיה תיבת עם חורים באח בגודל רגיל, באח 1.5 כוסות של בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פומפיה תיבת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בקערה גדולה. היה לי בערך 1/2 של שאריות בטטה, אז אני פרוס אותו לתוך 1-ס " מ סיבובים והניח אותו על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
טפטוף עם שמן ולזרוק ל coat.In קערה גדולה, מערבבים יחד את בטטה מגוררת, כוסברה, בזיליקום, שום, זנגביל, וקצוץ peanuts.In מעבד מזון, להוסיף את שיבולת השועל ולעבד עד קצוץ דק. אתה רוצה שהמרקם יהיה כמו קמח גס. מערבבים את קמח שיבולת השועל לתוך הקערה עם הירקות.עכשיו להוסיף את החומוס סחוט לתוך המעבד ולעבד עד קצוץ דק. אתה רוצה את התערובת להיות צלב בין רסק גס חומוס קצוץ דק, אבל לא לגמרי לגרגר את החומוס. מערבבים את החומוס המעובד לתוך הקערה עם הירקות ואת שיבולת השועל flour.In ספל, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
קמח שיבולת שועל
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום מולבן
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
זרעי פשתן
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תן לו לשבת רק 20 שניות בערך, עוד קצת וזה יהיה עבה מדי. מערבבים את ביצת הפשתן לתערובת החומוס הצמחית עד לשילוב מלא.מערבבים את שמן שומשום, תמרי, מיץ ליים, כוסברה, מלח ופלפל כל לפי הטעם.לעצב את התערובת לתוך 6-8 קציצות, אריזה כל פטי בחוזקה בין הידיים כך שהוא מחזיק יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבן
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ביצת פשתן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תמרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים כל קציצה על תבנית אפייה מוכנה יחד עם סיבובים בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן בעדינות להפוך את הקציצות וסיבובים תפוחי אדמה ואופים במשך 15-17 דקות נוספות עד הזהב משני הצדדים. ייתכן שיהיה עליך להסיר את בטטה קצת מוקדם - רק לפקוח עין עליהם כך שהם לא לשרוף.בזמן שההמבורגרים מתבשלים, הכינו את רוטב הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטנים
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. התאם את החומרים לפי הטעם אם תרצה. הרוטב יהיה להתעבות כפי שהוא יושב.לאחר האפייה, מניחים קציצות על מדף קירור במשך 10 דקות כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כתום M&m מעט אפייה
8
מגישים עם לחמניות קלויות (או חסה או עוטפת דגנים מלאים), פרוסות עגבניות, בטטה קלויה, חסה ורוטב בוטנים.רוטב הבוטנים יאחסן במקרר לפחות שבוע. ההמבורגרים יכולים להיות קפואים (לאחר אפייה וקירור) במשך כמה שבועות.