תבשיל אנצ'ילדה מואר בסגנון טקסס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו זיתים, תוספות: חסה, בלוק גבינת צ'דר חדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. וזה טוב. נסו תבשיל אנצ'ילדה בסגנון טקסס, מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט, ו Enchiladas בקר מואר עם רוטב אנצ'ילדה 10 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים הראשון 3 מרכיבים במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז היטב.
3
מניחים תערובת בשר בקערה גדולה. מערבבים חתיכות טורטייה, הבא 4 מרכיבים, ו 1 כוס גבינה; תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.