תבשיל בוטנים עם בטטות ותרד
זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו בוטנים, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תבשיל בוטנים עם בטטות ותרד, תבשיל עדשים עם דלעת או בטטות, ו תבשיל עוף מרוקאי עם בטטות (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
3 בצל צהוב בינוני, קצוץ מרק ירקות 2 שרימפס וורידים אורז חום להגיש, אופציונלי 1 גזר, חתוך לקוביות 0 חתיכות טופי הית' בר 1 ג'לפנו טרי שלם 1 חתיכות טופי הית' בר בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס 1 2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים שום, טחון 1 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס ג'ינג'ר, טחון 1 1 כף אורגנו מיובש 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 1 1 כף אורגנו מיובש בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר 1 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל, חתוך לקוביות 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב 2 שרימפס וורידים בוטנים, קלויים קלות 0 חתיכות טופי הית' בר 5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר תרד, קצוץ בערך 1 ( חצילים) בטטה, ½ " קוביות