בראנץ ' ביצים בייקון גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך בייקון, בצל, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: תבשיל בייקון וביצה גביני, VELVEETAÂ ® תבשיל בראנץ ' בייקון גביני, ו תבשיל בראנץ ' זול.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך. שמור 2 כפות של טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לנקז בייקון על מגבות נייר; להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים ומערבבים 3 דקות או עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים 1/2 של קוביות הלחם בתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
שכבה עם 1/2 כל אחד הבצל, בייקון, גבינת צ ' דר גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מורחים באופן שווה עם גבינת קוטג'. למעלה עם קוביות לחם שנותרו, בצל, בייקון, גבינת צ ' דר וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
קרקרים מחיטה מלאה
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מקציפים ביצים בקערה בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים חלב, חרדל, אגוז מוסקט ופלפל; לנצח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
9
יוצקים באופן שווה מעל. לחץ על קוביות לחם קלות לתוך תערובת ביצה עד מכוסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
בואו לעמוד 10 דקות.
11
אופים 40 עד 50 דקות או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון הוא חום זהוב.