תבשיל בקר אירי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? נזיד בקר אירי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל בקר אירי, תבשיל בקר אירי, ו תבשיל בקר אירי.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. לזרוק קוביות בשר בקר עם קמח מעיל, ואז מטגנים בשמן החם עד השחמה.
מניחים את הגזר, תפוחי אדמה, בצל ושום בבישול איטי גדול.
מניחים את הבשר על גבי הירקות.
מערבבים יחד את מרק הבשר ואת רסק העגבניות ויוצקים לתוך התנור האיטי יחד עם הבירה.
מכסים ומבשלים על גבוה במשך 6 שעות או נמוך במשך 8 שעות. במהלך השעה האחרונה לפני ההגשה, ממיסים את עמילן התירס במים קרים ולאחר מכן מערבבים לתוך המרק. מבשלים על ההגדרה הגבוהה במשך כמה דקות כדי להתעבות.