תבשיל בקר סקוטי
נזיד בקר סקוטי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 843 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אם יש לכם גזר, יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון).
הוראות
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, לחמם 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מורחים את הקמח בקערה רדודה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומחפרים בקמח; מנערים כל עודף קמח.
מוסיפים חצי מהבשר לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה בתחתית, כ -3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל עד השחמה בצד השני, על 2 דקות יותר. עם כפית מחוררת, להעביר את הבשר לקערה. חזור עם הנותרים 1 כף שמן בשר מקומח, השחמת הבשר על חום מתון.
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, הסלרי והרטבגה ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, כ -7 דקות.
מוסיפים את הג ' לי והיין ומביאים לרתיחה על חום גבוה, מערבבים כדי לגרד כל חתיכות משחימות על תחתית התבשיל.
מוסיפים את מלאי הבשר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבשר השחום ואת כל מיצים שנצברו יחד עם טימין, שום עלה דפנה ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר רך, על 1 1/2 שעות.
עם כפית מחוררת, להעביר את הבשר לקערה. מרתיחים את הרוטב על חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, על 10 דקות. החזירו את הבשר לתבשיל והתבשלו במלח ופלפל. זרוק את קורנית sprig ו עלה דפנה.
מגישים את התבשיל עם עוגות תפוחי אדמה Skirlie.