תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר עם פירה דוחה. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם אפונה, מרק בשר, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו תבשיל בקר אירי עם פירה, תבשיל בקר טחון על פירה שום, ו שום פירה ואופים בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב5-qt. בישול איטי, לשלב את 11 החומרים הראשונים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-9 שעות או עד בשר וירקות במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
כ -30 דקות לפני ההגשה, מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת; להוסיף את השמנת החמוצה, חמאה 1/2 כפית מלח. מחית עד חלקה.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את האפונה שנותרה לבישול האיטי. תגביר את החום לגבוה. בקערה, לטאטא את הקמח, מים ומלח שנותר עד חלקה; מערבבים לתוך תבשיל. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחלקים תבשיל בין שש קערות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים פירה בשקית פלסטיק resealable גדול; לחתוך 2-in. חור בפינה אחת. תפוחי אדמה רוח צינור על תבשיל; מקשט עם אפונה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר