תבשיל ברוקולי שמנת
תבשיל ברוקולי שמנת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. אם יש לכם ברוקולי, קמח, קרקרים עגולים חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . נסו תבשיל ברוקולי שמנת, תבשיל ברוקולי שמנת, ו תבשיל העוף והברוקולי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים ברוקולי באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 4 עד 6 דקות; ניקוז.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים במלח, קמח וחלב. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד עבה תוסס. מערבבים בגבינת שמנת עד שנמסה.
הסר מהחום, ומערבבים ברוקולי.
מפזרים 1/2 כוס קרקרים כתוש על החלק התחתון של תבשיל 1 1/2 ליטר. לאט לאט לשפוך את תערובת ברוקולי לתוך המנה, העליון עם קרקרים מרוסקים הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.