תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר צבי בישול איטי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שיכר חום, פלפל, מרק בשר בקר פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בשר צבי מבושל איטי, בישול איטי צ'ילי בשר צבי, ו בישול איטי בשר צבי מנה אחת ארוחת ערב.
הוראות
1
שכבה ראשונה 14 מרכיבים בסיר חשמלי איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
שלב קמח, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בצלחת רדודה; לדלות בשר צבי בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף בשר צבי. לבשל 4 דקות או עד השחמה מכל הצדדים, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף בשר צבי לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
יוצקים בירה ומרק על בשר צבי. מכסים ומבשלים על נמוך 7 1/2 שעות או עד הבשר רך. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
בשר צבי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מים כדי לאפשר
6
תבשיל יכול להיות קפוא במיכל אטום במשך עד שלושה חודשים; להוסיף קצת יותר מים או בירה כאשר reheating.