קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

תבשיל דגים בקארי אדום תאילנדי

תבשיל דגים בקארי אדום תאילנדי
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עלי תרד, אורז יסמין, פלחי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קארי אדום תאילנדי עם ירקות, קארי דגים תאילנדים, ו דגים בקארי ירוק תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים אורז ומלח. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 15 דקות, ואז לכבות את החום ולתת לשבת 5 דקות. קצפת עם מזלג וכיסוי כדי להתחמם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים, להביא 1 ב. של מים לרתיחה בסיר גדול. מקלפים בטטה וחותכים ל-1/2. קוביות. שים בסל קיטור על מים רותחים. מכסים ואדים עד למכרז, כ -10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בעוד תפוח אדמה מתוק הוא בישול, כפית על 1/4 כוס מהחלק העליון של חלב קוקוס בכל פחית (שכבת אטום עבה) ולשים 4 - כדי 5-qt. סיר או מחבת סאוט עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים ממרח קארי ומקציפים עד מעורבב בצורה חלקה. מערבבים תערובת על חום בינוני עד כמעט יבש, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
הפחת את החום לרמה בינונית-נמוכה והוסף חלב קוקוס שנותר, גרידת ליים, רוטב דגים וסוכר חום. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
7
בינתיים, לחתוך דגים לתוך 1 1/2-in. קוביות. להגדיל את החום בינוני; להוסיף דגים ותרד. מכסים ומבשלים עד שהדגים אינם שקופים יותר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
קוצצים בזיליקום ונענע ומערבבים לתבשיל יחד עם קוביות בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
9
מגישים עם אורז וליים טריזים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
עוף: תחליף עצמות, חזה עור לדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
חותכים ל 1/4 - על ידי 1/2-על ידי 2-in. רצועות כדי להבטיח בישול מהיר.
3
חזיר: השתמש tenderloin במקום הדגים, זמירה שומן חיתוך בשר לתוך 1/4-in.- רצועות עבות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
להחליף את הירוקים: לנסות סלק שוויצרי ירוק במקום תרד: פרוסות דק גבעולים קיטור עם בטטה בשלב 2; דק לחתוך את העלים ולהוסיף עם דגים בשלב
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
Chard שוויצריChard שוויצרי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ירוקירוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
מוסיפים קישואים קצוצים או קישואים אחרים בקיץ, שעועית ירוקה, פלפל אדום פרוס דק, או בצל מתוק מרוסק בטטה במשך 5 הדקות האחרונות של זמן מהביל.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקוושקיץסקווש
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
בצל מתוקבצל מתוק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
החלף את העמילן: תפוחי אדמה זהב יוקון לעבוד יפה במקום בטטה ויש זמן בישול דומה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עמילןעמילן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.