קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל דגים ים תיכוני עם טוסט שום

תבשיל דגים ים תיכוני עם טוסט שום
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם ו pescatarian מתכונים לאוסף שלך, תבשיל דגים ים תיכוני עם טוסטים שום יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 488 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 361 אוהדים. אם יש לכם סרטנים, פטרוזיליה שטוחה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. תבשיל הליבוט וצ'וריסו עם טוסט שום, תבשיל דגים ים תיכוני, ו תבשיל דגים ים תיכוני דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי להפוך את הטוסט שום, לטפטף את הלחם עם שמן, ואז מחבת או גריל עד הזהב בכל רחבי. בעוד טוסטים הם עדיין חמים, לשפשף אותם עם שום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
מים נוספיםמים נוספים
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
2
מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום עדין במשך 5 דקות עד מתרכך. מערבבים דרך השום וצ ' ילי ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
4
מוסיפים את העגבניות הטהורות והעגבניות. להגביר את החום ולבשל במשך 10-15 דקות, ערבוב עד העגבניות הם pulpy.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
יוצקים מעל היין ומבשלים 10 דקות יותר עד שרובו מבושל משם.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את מלאי הדגים ואת גרידה כתומה וחום עד בעדינות מבעבע. נסטל נתחי הליבוט לתוך הנוזל ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלאי דגיםמלאי דגים
הליבוטהליבוט
7
מוסיפים את הצדפות והסרטנים ומבשלים עוד 5 דקות עד שהדגים מתבשלים דרך והצדפות נפתחות (משליכים כל מה שלא).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מפזרים את הפטרוזיליה על התבשיל ומגישים עם טוסטים שום.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
תבשילתבשיל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.