תבשיל חורף חריף / מרק הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 935 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם אורגנו, פטרוזיליה, לפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל סקווש חורף חריף עם שעועית פינטו ותירס, פיקנטי קוקוס תאילנדי חורף מרק אטריות סקווש (סתיו פסט), ו תבשיל עוף חורף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מעיל את הבשר בקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים את השמן בסיר גדול. תחמם את הבשר בשמן.לזרוק את עגבניות פטיט, רוטב עגבניות, & מרק בשר לתוך הסיר עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות פטיט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
חתיכות ירקות בגודל נגיס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הפטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר & כל התבלינים לתוך הרוטב. מבשלים על חום בינוני במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מוסיפים את הירקות לרוטב ומבשלים את המרק על אש נמוכה במשך 30-40 דקות.לפני הירקות נעשים לחלוטין להוסיף את האטריות למחבת & מים (מספיק כדי לכסות את האטריות). מבשלים 10 דקות נוספות או עד שהאטריות מבושלות במלואן.