זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק בקר, יין, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. תבשיל טלה עם בצל Cipolline ותפוחי אדמה, בצלים Cipolline ממולאים, ו בצל Cipolline חמוץ מתוק דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים את הטלה במלח ופלפל. לזרוק את הטלה עם הקמח בקערה גדולה למעיל. עבודה ב 2 קבוצות, מוסיפים את הטלה לסיר ומבשלים עד חום, כ 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הטלה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השום לאותו סיר ו לטגן על חום בינוני עד רך וריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, ערבוב לגרד כל חתיכות משחימים על החלק התחתון של הסיר, על 5 דקות. החזר את הטלה לסיר. מערבבים את המרק, עגבניות עם המיצים שלהם, רסק עגבניות. מכסים חלקית ומבשלים מעל בינוני נמוך עד שה הוא פשוט רך, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, לבשל את הבצל בסיר בינוני של מים רותחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
ניקוז ומגניב. לקלף את הבצל ולחתוך את קצות השורש.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבצלים, תפוחי האדמה והגזר לנזיד. מבשלים עד שהכבש והירקות רכים, בערך 25 דקות יותר. מתבלים את התבשיל, לפי הטעם, במלח ופלפל.