תבשיל עוף וברוקולי קטיפתי דורש בערך 54 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 685 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, שמן זית, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . מתכונים דומים: תבשיל העוף והברוקולי של אמא, ברוקולי שמנת ותבשיל קינואה עוף, ו עוף שמנת קינואן ותבשיל ברוקולי.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
8
מערבבים ב 1 גבינת צ ' דר כוס ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
9
הסר מהחום.
10
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת גדולה אחרת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל, עוף טחון, ונותר 1 כוס ברוקולי. מבשלים ומערבבים עד שהעוף משחימים באופן שווה וכבר לא ורוד, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם, על 5 דקות.
מחממים תנור לגבוה. גריז קל 9x13 אינץ ' תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
12
לזרוק את הפסטה עם רוטב ברוקולי עד מעורבב באופן שווה. מערבבים את השמנת החמוצה, אם תרצה. מערבבים את תערובת רוטב הברוקולי לתוך תערובת העוף. כפית לתוך צלחת אפייה מוכנה. למעלה עם גבינת צ ' דר 1 כוס הנותרים.